Rapport!

Under fliken «Påverka vår resa» har ni som läsare möjlighet att ha ett finger med i vår resa. Det har gått lite trögt både med rapport om det första uppdraget och omröstning för kommande expeditioner. Men nu är det en ny dag med nya möjligheter! Nu finns det upplagt en ny omröstning, så var med och rösta fram ditt uppdrag!

Rapport från Josef uppdrag!
Ni läsare valde att jag skulle måla en teckning till piloten. Jag måste ju erkänna att det var ett ganska så snällt val av er. Men jag tog mitt uppdrag på största allvar och tog därför med mig färgpennor för att piloten skulle bli riktigt imponerad. Samtidigt kändes det inte helt bekvämt att sitta och måla på ett flygplan när man är 21 år och inte kan måla, och när flygvärdinnan kom förbi och kommenterade min bild steg min ansiktsfärg avsevärt. Teckningen bestod av ett gott parti komplimanger och lite smygevangelisering med Joh 3:16.

Josefs bild till Mr. Pilot.

När bilden var klar tog jag mod till mig och sökte upp den ansvarige flygvärden. Jag måste påstå att detta var ett väldigt pinsamt ögonblick för mig, vilken idiot är det som ber om att få lämna en ful teckning till piloten mitt i natten? Så därför sa jag något i stil med:
-This is so stupid, but I have an agreement with my friends that if I´m going to China, I must make a painting for the pilot. So, here I am!

Han skrattade åt mig, men tog med sig bilden till piloten. En liten stund senare kom han tillbaks och då hade jag fått en kommentar på baksidan, för att ni läsare skall veta att jag verkligen gjorde det jag skulle.  

Pilotens hälsning: "Dear Josef, Thanks for the compliment. If you did enjoy the flight, please tell it around. Greatings Capt. Arjon Blom."

 Mission compleated!
/Josef

 

Categories: Uncategorized | 2 kommentarar

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Rapport!

  1. fjellheimgjengen i Bolivia

    josef svært vakkert bilde1 sku nesten tro at du var profosjonell! 😛 haha piloten fikk sikkert en god latter på jobben eller kansje hele personellet! jah dere er oppfinsome som har sånt opplegg på turen! KOs dere så masse i Mongoliet som dere svensker kaller det! 😛

  2. Tänk att jag känner en så modig och frimodig svensk ute i den stora världen! Keep on working!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggarar likar dette: