Tilbake til Ulaanbaatar!

Heisann! Nå er vi igjen tilbake til UB etter en flott uke i Khovd. I de to siste dagene har det vært stort sett bare avslappning på oss. I går var det ikke så mye som skjedde. Vi var på en resturant og spiste storfe, ris med mer. Her fikk vi teste oss litt med å spise med pinner og! Må få sagt det at Mongolia ligger litt etter med røykeloven på offentlige steder, det oste røyk der vi satt. Etter at vi kom tilbake fra middagen, var det tid for veske handling. Vi har vært heldig med at ei dame (kasakk-dame) har laget mange forskjellige vesker, både store og små. Så alle vi jentene har kjøpt oss hjemmelaget vesker. Hun kom til leiligheter med masse flotte produkter hun ville selge til oss.

Nå har vi kommet tilbake til UB igjen. Vi har ikke gjort noe annet enn å vaske ut leiligheten vi lå på, hadd litt lønnkammertime og reist med fly til UB. Så nå sitter vi i den leiligheten vi stort sett skal bo i 2 uker. Resten av kvelden blir satt til oppladning til ny uke, men mye fart og spenning. Hørte rykter her om at vi skal bestille pizza, det skal bli godt!

Programmet for oppholdet her i UB kommer vel enten i løpet av kvelden, eller i morgen 🙂 Gled dere, det er mye spennende på programmet!! Vi gleder oss i alle fall!

*Tanita*

 

Categories: Uncategorized | 3 kommentarar

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “Tilbake til Ulaanbaatar!

 1. Kajabarn

  Ååå, da har dere kanskje fått samme type veske som jeg har? 😀 Så gøy! Hahahaha, kos dere med pizzaen 😛 :p 😛 :p :p

  • Kan være det, er ikke sikker på hvordan veske du har? Er hvertfall noen veldig fargerike og fine, med broderi osv 🙂 Var både store og små vesker i flere fasonger..
   Takk Kaja, Pizzaen var faktisk veldig god! 😀 :))

 2. bodil

  arti å «føll «dåkk:)kos dåkk me pizzan ,og reisa videre:)
  frode og bodil

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

Lag ei gratis nettside eller ein blogg på WordPress.com.

%d bloggarar likar dette: