En dag i UB (Ulaan Baatar)

Vi sitter her å ruller tummene. Sverre sitter med sin iDitt og Ingvald sitter med sin iDatt, Jofrid med sin Samsung, Tanita med sitt strikketøy, Tomas med tummene. De øvrige tre har funnet loppekassa. Forfatteren sitter med dataen (ikke uvandt sted å befinne seg). Med en halsbrekkende semi-fri dag så er det en del å fortelle. Man kan f.eks. fortelle om gårsdagens konsert med en tradisjonell mongolsk gjeng. Der fikk vi servert spill på div. streng- og blåseinstrumenter i tillegg til noen variasjoner av strupesang. En spesiell sort var den der man lurte på om det var fløta som hjalp til med andrestemmen, men det var det ikke. De beste sangerne kan visnok synge firestemt. En kanskje mager trøst hvis man befinner seg alene i Mongolia.

I dag har vi besøkt den tverrkirkelige bibelskolen som ligger bokstavelig talt et steinkast unna. Der møtte vi pastoren som Fjellheim er med på å støtte gjennom sitt misjonsprosjekt, Pudjee (Poddje).  I tillegg til å være pastoren for den lokale luterske menigheten, Bayariin Medee, er han rektor på denne skolen. Det skulle også bare mangle at han skriver på en doktoravhandling. Han kan skrives opp på bønnelista. Elevmassen som består av personer fra ulike evangelikale menigheter. Heldigvis byr ikke dette på alt for store utfordringer for dem. Videre fikk vi omvisning på bygget. Det består av tre deler; gammel, en ung og en midt i mellom. I stil med resten av UB så vil også denne skolen utvides. De håper på en kraftig økning av elevmassen, som er på rundt 100 elever, innen overskuelig framtid.

Etter dette foretok vi det som gjorde dagen til semi-fri; ull-shopping ++ og vi ble invitert hjem til fam. Hugdal her i UB. Spiste kvelds og spilte spill etterpå. veldig kjekt. Bilder kommer om ca åtte timer når sjefredaktøren har våknet igjen.

«Rikard»

Categories: Uncategorized | Éin kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “En dag i UB (Ulaan Baatar)

  1. katrine gran

    Artig å lese, du har morsom stil 🙂
    E det mannen eller prosjektet som heter «Pudjee».
    mvh norsklærerwannabeKatrinegran

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

Lag ei gratis nettside eller ein blogg på WordPress.com.

%d bloggarar likar dette: